<

Δελτίο Τύπου: Κάτι Λείπει…

Κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του Γιώργου Κιτή

Γιώργος Κιτής
2017-4-24

Κάτι Λείπει… Για αυτό αγωνιζόμαστε όλοι. Για να αποκτήσουμε ότι δεν έχουμε. Κάποιοι αυτό το λένε απληστία ενώ κάποιοι άλλοι το ονομάζουν πρόοδο. Ίσως να είναι και τα δύο.

Το βιβλίο του πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα Γιώργου Κιτή με τον αινιγματικό τίτλο «Κάτι Λείπει…» κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις I Write στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Ένα μυθιστόρημα γεμάτο ανατροπές, σμιλεμένους χαρακτήρες και ακραία συναισθήματα.

Ένας φιλόδοξος φωτογράφος, ένας ανασφαλής αλλά αγωνιστής δημοσιογράφος, μια έφηβη ναρκομανής και ένα αινιγματικό μοντέλο δίνουν την δική του μάχη, για δόξα, επιβεβαίωση, ασφάλεια, ή απλά για μια μητέρα… για ότι τους λείπει… Όλα αυτά τους οδηγούν σε ένα αγώνα που κάποιους θα τους οδηγήσει στον στόχο τους και κάποιους στην «κόλαση».

Όπως μας δήλωσε ο ίδιος ο συγγραφέας: «Όλα άρχισαν από μια φωτογραφία στο facebook, η οποία απεικόνιζε μία μεγάλη μαρμάρινη κολώνα στην οποία κάποιος έγραψε με μαύρο σπρέι: «Κάτι Λείπει». Αυτό ήταν το έναυσμα μου για να γράψω τις πρώτες λέξεις. Τα υπόλοιπα ακολούθησαν…»

Ο συγγραφέας κατάφερε χωρίς υπερβολές να γράψει ένα μυθιστόρημα το οποίο θα καθηλώσει τον αναγνώστη. Ένα βιβλίο το οποίο μας καλεί, αλλά κυρίως μας προκαλεί να αναλογιστούμε τις θυσίες που απαιτεί η επιτυχία αλλά και η ευτυχία.