Κάτι Λείπει..

Ο Παύλος, ένας φωτογράφος με επιτυχημένη καριέρα δέχεται μια απρόσμενη πρόταση από τον Πρόεδρο του κόμματος «Προοδευτική Ανάπτυξη» για να είναι υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές. Όμως ο ενθουσιασμός για την υποψηφιότητα του δεν διαρκεί πολύ, αφού η Εύα, ο μεγάλος έρωτας της ζωής του, τον χωρίζει. Ο Παύλος δεν αργεί να γνωρίσει την Άννα, ένα πανέμορφο μοντέλο με θλιμμένη καρδιά.

O Αλέξανδρος, καλύτερος φίλος του Παύλου και εξαιρετικός δημοσιογράφος, δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα το οποίο τον παρακινεί να ερευνήσει τη ζωή της Έλενας. Μιας ανήλικης ναρκομανής της οποίας η ιστορία κρύβει πολύ περισσότερα απ’ ότι εκ πρώτης όψεως φαίνεται.

Ο Παύλος προσπαθεί να εκλεγεί βουλευτής με τη βοήθεια της Άννας που ψάχνει την ηρεμία της ψυχής της. Η Εύα επιστρέφει ξαφνικά στη ζωή του Παύλου και ο Αλέξανδρος προσπαθεί να μάθει ποιοι κρύβονται πίσω από την Έλενα, η οποία θέλει να βγει από τον κόσμο των ναρκωτικών.

 

Όλοι έχουν το δικό τους κρυφό κίνητρο και ένα κοινό στόχο… να αποκτήσουν αυτό που τους λείπει…

Something 's Missing..

Την ζωή μας δεν πρέπει να τη μετράμε με αυτά που έχουμε αλλά με αυτά που πετυχαίνουμε

kati-leipei-wall-picture

Κάτω από αυτό που φαίνεται πολλές φορές μπορεί να κρύβονται πολλά. Ένοχα μυστικά, φιλοδοξίες, μέχρι και δολοφονίες. Κι ο Γιώργος Κιτής, ως ταλαντούχος Συγγραφέας, ξέρει πολύ καλά πώς να σμιλέψει τις ζωές των ηρώων του με λεπτομέρειες και εμπειρίες που κάνουν την διαφορά. Είχα πολύ καιρό να διαβάσω ένα τόσο καλό μυθιστόρημα!

Νίκος Σαπουντζής
Life/Relationship Coach, NLP Trainer Founder of www.Love-School.gr

Ψάχνεις για ένα βιβλίο διαφορετικό; Ένα βιβλίο με δυνατή πλοκή και ανέλπιστες ανατροπές; Ένα βιβλίο σύγχρονο, συναρπαστικό, αλλά και συνάμα διαχρονικό; Τότε αυτό το βιβλίο ανήκει στην κατηγορία του ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΩΡΑ, και προέρχεται από έναν πραγματικά ταλαντούχο νέο συγγραφέα που σίγουρα έχει να μας προσφέρει πολλά!

Μαρία Γούσιου
Author, Writing-Coach, Curator of Hosting at www.Writing-Online.gr